Medium 258862d3 0c21 4458 b903 89a4776d78a1
NaslovnicaPath arrowVijesti

Predsjednik Republike Ivo Josipović razgovarao s laureatima Nagrade

Predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović je 28. prosinca 2011.g. primio delegaciju Centra za mir kako bi se upoznao s Nagradom za promicanje mirotvorstva, nenasilja i ljudskih prava "Krunoslav Sukić" i osobno čestitao nagrađenima. U skladu s duhom Nagrade, Predsjednik podržava i ohrabruje nastojanja koja doprinose izgradnji trajnog mira i kulture nenasilnog građanskog sudjelovanja u pozitivnim društvenim promjenama.

 


Predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović je 28. prosinca 2011. godine primio delegaciju Centra za mir kako bi se upoznao s Nagradom za promicanje mirotvorstva, nenasilja i ljudskih prava \"Krunoslav Sukić\" i osobno čestitao nagrađenima. U skladu s duhom Nagrade, Predsjednik podržava i ohrabruje nastojanja koja doprinose izgradnji trajnog mira i kulture nenasilnog građanskog sudjelovanja u pozitivnim društvenim promjenama.

 

Odbor Nagrade i laureati u razgovoru s Predsjednikom Ivom Josipovićem o ulozi građana i građanskih inicijativa u mirovnim procesima, posijeratnoj izgradnji trajnog mira i građenju kulture nenasilja.

Fotografije ustupljene od Ureda Predsjednika Republike Hrvatske, autor Tomislav Bušljeta.